Elme Messer GAAS, Kundendienststelle

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Vašlejas, Gasthaus
    Vašlejas, GasthausVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Bucefāls, Kneipe
    Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
    Santa, Hotel
    Santa, HotelViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
    Bēnes Ozoli, Fußboden
    Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
    Mucenieki, Landgut
    Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
    Cigoriņš IU, darbnīca
    Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Būvcentrs, Baumarkt
    Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    Lantus, Landgut
    Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma