KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Cēsu Vēstures un mākslas muzejs, Museum

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs, Museum

Pils laukums 9, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 64122654
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Cēsu Jaunā pils būvēta vecās ordeņpils vārtu nocietinājuma vietā 1777.gadā, kad Cēsu pilsmuižu ieguva grāfs K.E.Zīverss. Zīversu dzimtai pilsmuiža piederēja līdz 1917.gadam. Jaunās Pils torņa apakšējie stāvi ir saglabājusies daļa no ordeņpils Lademahera torņa. Torņa trešais un ceturtais stāvi (gotiskās stilā; šaurāki par pirmajiem diviem par 2,4 m) piebūvēti, iespējams, 19.gs 20.gados, veicot pils pārbūvi. Torņa fasāde kompozicionāli pieskaņota pilsdrupu torņiem. Uzkāpjot Jaunās pils Lademahera tornī, paveras brīnišķīgs skats uz pilsdrupām un Gaujas Nacionālā parka mežu ieskauto pilsētu. Pils tornī uzvilktais karogs lepni apliecina, ka Cēsis ir Latvijas nacionālā karoga dzimtene.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen mehr Details   Sehenswürdigkeiten mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 13182
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 107919


Skangaļu muiža, Gasthaus
Skangaļu muiža, GasthausDas Herrenhaus Skangaļi befindet sich an einem schönen Ort in der Mitte von Vidzeme zwischen zwei Städten - einer historischen und beliebten Touristenstadt - Cēsis und Valmiera. Rauna, im Volksmund kleine Schweiz genannt, liegt 9 km entfernt. Wenn Sie zu uns kommen, können Sie Naturobjekte sehen - wie Rauna Staburags, die Große Hölle, die Klippen von Līču-Lanģi
Bērnu sala, Kinderwaren
Bērnu sala, KinderwarenBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Sīpoli, Gasthaus
Sīpoli, GasthausViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Visi banneri