KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dzintarlāse, bišu drava

Dzintarlāse, bišu drava

Birzemnieki, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3933
(+371) 29878819
(+371) 68624828
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Grupām līdz 30 cilvēkiem tiek organizētas ekskursijas un degustācijas. Vispirms ir iespēja pastaigāties pa bišu dravu un apskatīt bišu stropus ar čaklajām un nenogurstošajām bitītēm. Tad var iepazīties ar ražotni. Medus apstrādes, stipro alkoholisko dzērienu un vīna ražotnes ir dažādās ēkās. Interesenti var apskatīt arī raudzēšanas un uzglabāšanas telpas. Pēc tam degustāciju zālē katrs var nogaršot, ko sirds vēlas. Papildus visiem saldajiem un stiprajiem kārumiem, saimnieki pacienā ciemiņus ar kādu kūku un tēju.

Atpūta svaigā gaisā - iespēja apvienot ekskursiju ar laika pavadīšanu brīvā dabā. Teritorijā ir lapenīte, kur omulīgi pasēdēt, grils šašliku cepšanai. Var arī kurināt ugunskuru un makšķerēt zivis nelielajā dīķī. Ir iespēja celt teltis.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 1035
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 8087


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vestiena***, Hotel
Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Jette, angewandte Kunst
Jette, angewandte KunstHandwerksbetrieb Jette. Machen Sie dekorative Kunstwerke und pflegen Sie die Tradition. Künstlerische Designarbeiten aus Leder.
Ilona Einika, Fotograf
Ilona Einika, FotografIch kann mit Zuversicht sagen, dass ich in die Fotografie verliebt bin. Diese Aktivität ist nicht nur ein Hobby, sondern eine Gelegenheit, Ihre natürliche Schönheit einzufangen und eine Gelegenheit, eine Geschichte zu schreiben. Während der Fotosession halte ich immer den Moment fest und versuche wahre Emotionen einzufangen: Glück, Tränen, Lachen, Staunen, Liebe. Ich bin immer offen für Kooperationen und neue Herausforderungen!
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri