KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lonas Latvija, SIA, einkaufen

Lonas Latvija, SIA, einkaufen

TC MC2, Jaunmoku iela 13, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 23378404
Montag10:30 - 19:00
Dienstag10:30 - 19:00
Mittwoch10:30 - 19:00
Donnerstag10:30 - 19:00
Freitag10:30 - 19:00
Samstag10:30 - 19:00
Sonntag -
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

LONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs.

Visa LONAS produkcija ir īpaši pielāgota jūsu vajadzībām un izstrādāta kopā ar ārstiem, kineziterapeitiem un pazīstamiem produktu dizaineriem.
Kopš 1993. gada LONO produkti ir izstrādāti, ražoti un uzlaboti veselīgākam un labākam miegam. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs.
Ražošanā izmantotie materiāli ir īpaši gaisa caurlaidīgi, pilnīgi nekaitīgi un piemēroti pat zīdaiņiem (sertifikāts Oeco-tex®).
LONAS matrači ir sarežģīti izstrādājumi, kas apvieno daudzas mūsdienīgas tehnoloģijas. Lai nodrošinātu vislabākās ekspluatācijas īpašības un ilgmūžību, mēs piedāvājam īpaši šiem matračiem radītas LONAS gultas. LONAS gultas tiek ražotas atbilstoši paaugstinātām ilgmūžības un gaisa caurlaidības prasībām.
LONAS HOME mājas tekstilu veido dizaineri, izmantojot dabiskus audumus: gultas veļas komplekti un palagi kalpos ilgi, un krāsas un raksti priecēs katru reizi, kad skatāties uz guļamistabu. Unikāli izstrādāti gultas pārklāji, mājas smaržas, sildoši paklāji vai rotaļīgi pufi guļamistabas un mājas mājīgumam. LONAS HOME piedāvā stilīgus dvieļus un mīkstus, pūkainus peldmēteļus.
Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMatraču tirdzniecība
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 2932
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 78392


Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, WerbungsagenturLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Visi banneri