KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
H4y Interior, SIA

H4y Interior, SIA

Katlakalna iela 6d, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 26623522
Juristische-Person : Home4you
Eintragungsnummer : 52103079791
Juristische adresse : Katlakalna iela 6d, Rīga, LV-1073
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Home4you - 100% Igaunijā izveidota un starptautiski atzīta interjera priekšmetu un mēbeļu veikalu preču zīme. Home4you galvenā priekšrocība ir plaša, unikālu un kvalitatīvu mēbeļu kolekciju piedāvājumi, kā arī bezmaksas transporta pakalpojumi iegādājoties preces Home4you interneta veikalā. Home4you klāstā ir ietvertas mēbeles no koka visdažādākajos stilos un toņos, aizraujoši un unikāli interjera elementi un priekšmeti, augstas kvalitātes dārza mēbeles, biroja ergonomiskie krēsli. Home4you misija ir bagātināt mēbeļu tirgu, un radīt unikālas mēbeļu kolekcijas. Home4you veikala filiāles ir katrā lielākajā Igaunijas pilsētā. Latvijā ir atvērts salons un interneta veikals, lai nesteidzīgi un pārdomāti savām vajadzībam izvēlētos sev tīkamās mājlietas. 

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWohnzimmermöbel mehr Details   Sofas mehr Details      Ecksofas mehr Details      Liegestühle mehr Details      Kommoden mehr Details      Fernsehtische mehr DetailsEsszimmermöbel mehr Details   Esszimmer, Küchenstühle mehr Details   Esstische mehr Details   Küchentische    Stehtische    Barhockern Möbel im Büro Küchenmöbeln Bett mehr Details   Doppelbetten Stühle    Bürostühle    Computerstühle    Kinderstühle    Klappstühle    Sitzsäcke    Sitzsäcke Regale Kleiderrechen Tisch    Bürotische    Schreibtische    Klapptische    Couchtische, Couchtische Geflechtetes Möbel Textile Produkte    Kissen    Tischdecken, Tischdecken    Teppiche Gartenmöbel mehr Details   Überdachungen mehr Details   Sonnenschirme mehr Details   Dārza interjera elementi    Dekorative Zäune    Trampoline, Trampolinhandel mehr DetailsSchaukelstürhle Kerzen Beleuchtungstechnik    Lampen       Tischlampen       Stehlampen Künstlichen Blumen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 16380
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 396494


MS Real, SIA
MS Real, SIADas Unternehmen beschäftigt sich professionell mit der Auswahl, dem Verkauf und der Installation von biologischen Kläranlagen für Privathaushalte. Sie können bei uns eine biologische Kläranlage kaufen, sowie die Lieferung und Montage der gesamten Anlage in Auftrag geben.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPaintball park PIF PAF 6 km from Riga
Visi banneri