KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kurzemes Laivinieks

Kurzemes Laivinieks

Abavas iela 6a, Kandava, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29222630
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Mēs atrodamies vienā no skaistākajām Latvijas vietām - Kandavā, tā ir pilsēta Kurzemes vidienē, Abavas senlejas austrumu galā, tiek dēvēta par Kurzemes Šveices vārtiem.

Nodarbojamies ar ūdens sporta inventāra nomu un tirdzniecība.

Mūsu misija ir popularizēt un attīstīt ūdens tūrismu, veicināt ģimeņu un kooperatīvo klientu sportiskās aktivitātes brīvā dabā, iepazīt Latvijas skaisto dabu un kultūrvēsturiskās vērtības.

Piedāvājam laivošanas maršrutus ar dažādu grūtības pakāpi - gan individuāli ģimenes atpūtas vienai dienai, gan vairāku dienu ekspedīcijas kooperatīvajiem klientiem un grupām.

Nodrošinām laivošanas inventāra nogādāšanu uz laivošanas sākuma punktu un sagaidīšanu galapunktā. Informējam laivotājus par laivošanas maršrutā apskatāmajiem dabas un tūrisma objektiem.

Plānotajos grupu pasākumos nodrošinām izvēlētajā laikā un vietā sagaidīt ar, uz ugunskura vārītu gardu zupu.

Laivu noma piedāvā :

Sot tipa kajakus, komplektā airi, vestes, sēdeklīši, 2-vietīgas + bērns (ģimenes - 2 pieaugušie + bērns) pieejamas 17 laivas. Cena : 23 €(2+1bērns) dienā, otrā diena 19€

Kanoe tipa laivas (max 5 cilvēki), celtspēja 500 kg, pietiekami vietas mantām, pieejamas 4 laivas. Cena : 5 cilvēkiem, 28€ dienā, otrā diena 24€

Sot tipa vienvietīgu laivu (1 laiva). Cena : 18€ dienā, nākamā diena 14€.

SUP dēļus (piepūšamie) 10 gabali. Cena : SUP dēłi 5€ / 30 min. vai 10€ / stundā.

1 Makšķerniekiem Sot tipa Fishing speciālo kajaku, ar kājas pedāļstūres vadību, makšķerkātu turētājiem un dzīvo zivtiņu (ēsmas) tvertni. Varam papildus piedāvāt eholotu, kas pievienojams mobilajam telefonam ar Wi Fi. Cena : 26€ dienā

1 piepūšamo gumijas laivu mierīgiem ūdeņiem.

Transportu - busiņu ar 7 sēdvietām, laivu transportēšanai 10 laivām vienlaicīgi.

Piedāvājam iespēju laivot Kurzemes upēs. Mums patīk Abava un esam kopā ar "Abava vieno"! Laipni aicināti arī korporatīvie klienti, lielisks komandas saliedēšanas pasākums!

Facebook Kurzemes Laivinieks

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVerleih der Boote
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 3365
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 10245


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinik
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinikPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Rūķīši, Gasthaus
Rūķīši, GasthausRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Visi banneri