KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Piemiņas vieta Matkulē

Piemiņas vieta Matkulē

19,2 km no Kandavas, "Atmiņas", Matkule, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Komunistisko represiju upuru piemiņas vieta, kas veltīta izsūtītajiem Matkules pagasta iedzīvotājiem.

Pie Matkules piemiņas akmens tika izveidots laukums, kura forma veidota ietveroša, apļa, harmoniska. Tā, laika traģisko notikumu emociju atspulgi redzami laukuma iekšienē ar it kā haotiskiem, neharmoniskiem, pretējiem ceļu, dzelzceļu virzieniem, kas krustojas, saduras un turpinās katrs savā virzienā. Krustpunktos - matkulnieku pēdas Sibīrijā.


Atrašanās vieta: Matkulē pie Dzirnavu, Centra un Sprīdīšu ielu krustojuma.

Neparasti ir tas, ka uz šī akmeņa norādītas sētas, kuras palika bez saimniekiem

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPiemiņas vietas
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 2764
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 7108


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Visi banneri