KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mežābeles, Gasthaus

Mežābeles, Gasthaus

Mežābeles, Orupi, Skaistas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5671
(+371) 29492045
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.


Mājas tuvumā ir neskaitāmi daudz koku un ziedu, par kuru dziednieciskajām īpašībām var noklausīties lekciju " Ziedu un koku terapija". Katram cilvēkam ir savs koks un savs zieds, kurš var ārstēt un atbrīvot no uzkrātā stresa. Dažkārt vienkārša pastaiga brīvā dabā - pa mežu, pļavu vai ezermalu ir vislabākās zāles dvēseles mieram. Pēc pastaigām, zvejas, pirts, peldēšanas vai citām izbaudītām aktivitātēm "Mežābeļu" saimniece piedāvā saviem viesiem tieši jums piemeklētu zāļu tēju un medus degustāciju. Iespēja pieteikties "Ziedu un koku terapijas" lekcijām (no 5 līdz 15 cilv.). Bērniem speciāla pastaigu terapija (grupa līdz 20 bērniem). Cena: atkarībā no izvēlētajām aktivitātēm.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFerienhäuser mehr Details   Hotels und Unterkunft       8 gultasvietas (Gultasvietas)       Virtuve Atpūta pie Drīdža ezera mehr Details   Urlaub auf dem Wasser    Ekoloģiski tīra, dabas aizsargājama zona (Erholung in der Natur) mehr Details   Dridža ezera dabas parks (Naturparks)    Pastaigu takas    Angeln    Verleih der Boote Stāsti par bišu dzīves veidu (Ausflüge)    Medus produktu degustācijas Saunas Sēņošana Ogošana Atpūta un izklaide Latgalē Ekotūrisms Latgalē (Ländlicher Tourismus) Atpūta Krāslavā (Tourismus)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 38334
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 711337


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri