KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Veido sevi, studijo

Veido sevi, studijo

Ģertrūdes iela 27, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29427307
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Tikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. 

Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. 

Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.

Mūsu ikdiena

Klasiskās dejas nodarbības - tās laikā vērojam sevi spogulī, izpildot dažādus baleta elementus un kustību kombinācijas, kas attīsta un nostiprina praktiski visas muskuļu grupas, veidojot staltu stāju un vairojot pašapziņu.

Tapšana

Bet, lai būtu spēks noturēt savas rokas un kājas, tad vingrojam arī uz grīdas, nostiprinot vēdera un muguras muskuļus un noteikti arī pastiepjamies un atpūšamies - un tas notiek baleta fitnesa nodarbībās.

Spēks

Ja Jums mājās ir kāda maza balerīna vai topošs baleta premjers, tad arī bērniem ir savas baleta nodarbības.

Mazie solīši

Ja nu tomēr dejot negribas, tad droši nāciet uz body art jogu. Body art vingrinājumi uzmundrina prātu un ķermeni, brīžiem ļaujot pārvarēt sevi un savu izturību.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStudijas mehr Details   Deju studijas mehr Details   Deju kursi mehr Details      Baleta nodarbības pieaugušajiem       Modernā deja bērniem       Balett und Tanzschulen mehr DetailsDeju skolas Veselības vingrošana
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 28825
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 97124


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
CLC, Buchhaltung
CLC, BuchhaltungGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Frische und geräucherte Fische und deren Erzeugnisse, Fischprodukte, Delikatessen. Sushi aus den frischesten Fischen. Kostenlose Lieferung von Sushi und Fisch in Jūrmala (Lielupe, Bulduri, Majori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sloka, Ķemeri) und in der Umgebung von Jūrmala (Bigauņciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Piņķi).
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri