KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Telpaugi.lv

Telpaugi.lv

Vilkaines iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67232523
(+371) 26333700
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Telpu un teritoriju apzaļumošana, piedāvājam arī augu nomu pasākumiem sākot no 5Eur+ PVN. 

Lai augi, kurus iegādājies ilgstoši zaļotu, čaklie Telpaugi.lv dārznieki izvērtēs un piemeklēs atbilstošus augus telpas vizuālajam noformējumam kā arī temperatūrai un apgaismojumam, pastāstot arī kā tos pareizi kopt- bez maksas.

Telpaugi.lv čaklie dārznieki ne tikai pārstādīs esošos augus, bet arī parūpēsies par augu regulāru kopšanu!


*Augus un puķu podus iespējams pasūtīt 
mājas lapā vai sazinoties ar mums:

(+371) 26333700

birojs@telpaugi.lv

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInstallation, grüne Lunge mehr Details   Pflanzenpflege mehr Details   Pflanzentransplantation mehr DetailsRaumpflanzen mehr Details   Augi birojam (Zimmerpflanzenvermietung) mehr Details   Sūnu sienas (Grüne Wände) mehr Details   Zaļās sienas (Vertikale Gärten) mehr DetailsPflanzen bewegen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 26369
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 105701


Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Palmas, Gasthaus
Palmas, GasthausBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri