KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Klīnika Dzintari, SIA

Klīnika Dzintari, SIA

(ieeja no Mellužu prospekta pu, Mežsargu iela 4/6, Jūrmala, Latvija, LV-2008
(+371) 67147833 - Administrators
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAmbulatorische medizinische HilfeStationäre medizinische HilfeSchönheitspflegeDienst des Psychologen und der Psychoterapie
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5667
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 244778
View in catalog : Ambulatorische medizinische Hilfe


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Jette, angewandte Kunst
Jette, angewandte KunstHandwerksbetrieb Jette. Machen Sie dekorative Kunstwerke und pflegen Sie die Tradition. Künstlerische Designarbeiten aus Leder.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Bucefāls, Kneipe
Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Visi banneri