KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Winkler Baltija, SIA, einkaufen

Winkler Baltija, SIA, einkaufen

Tīraines iela 9, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67788444 - Fakss
(+371) 67788448
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortErsatzteile des AutosAutochemieErsatzteile
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 5920
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 89818
View in catalog : Ersatzteile des Autos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Akmeņkalis, SIA, Steinbearbeitung
Akmeņkalis, SIA, SteinbearbeitungSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissCar Service,Fahrwerk zu reparieren. Cars dignostik und Reparatur. Motoreninstandsetzung. Zahnriemen und Belting ändern. Getriebe Reparaturen. Quick Ölwechsel. Bremsanlage Reparaturen. Schweißen. Starter und Generator zu
Reness R, Möbel
Reness R, MöbelReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIADas Unternehmen bietet Vermietung und Verkauf von Personenkraftwagen, Kleinbussen und Kleinlastkraftwagen an. Wir bieten Ihnen folgende Fahrzeuge an: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Visi banneri