KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
4 Vēji, Kneipe

4 Vēji, Kneipe

4 Vēji, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 26656167
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Ceļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.

Piedāvājam plašu ēdienkarti ar interesantiem ēdieniem, aicinām nobaudīt mūsu firmas ēdienu : Karbonādi „4 vēju” gaumē. Mūsu viesi jau iecienījuši pašu gatavotos cepelīnus ar garšīgo mērcīti.

Ēdienu gatavojam speciāli katram klientam pēc pasūtījuma veikšanas, mūsu čaklie pavāri pagatavos ēdienu tieši Jums. Speciālu ēdienkarti piedāvājam mazajiem apmeklētājiem, kā arī spēļu galdu, kur pavadīt laiku ar attīstošām rotaļlietām, laukā bērnus iepriecinās šūpoles un slidkalniņš.

Atbrauciet un pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai draugu pulkā, malkojot karstos dzērienus uzspēlējiet galda spēles no mūsu spēļu plaukta – domino, monopols, šahs u.c. Piedāvājam arī dažādu svinību un ballīšu organizēšanu, mūsu telpās varēsim uzņemt līdz 50 cilvēkiem.

Mūsu pavāri tiešu Jūsu vēlmēm sagatavos visgaršīgākos ēdienus. Uzklāsim galdu arī Jūsu izvēlētajās telpās un sagatavosim cienastu līdzņemšanai. Pēc Jūsu pasūtījuma sagatavosim kompleksās pusdienas. Rudens un ziemas brīvdienu vakaros piedāvāsim dzīvās mūzikas vakarus.

Atbrauciet un nobaudiet mūsu viesmīlību!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKneipe mehr DetailsCafes mehr Details   Catering-Dienstleistungen    Warme Speisen mehr Details      Fleischgerichte mehr Details         Cepelīni          Pikantās karbonādes       Soļanka       Pfannkuchen    Deserts       Cepti banāni    Lettische Küche    Bērnu ēdienkarte    Lebensmittellieferservice Bars mehr Details   Izlejamais alus    Heiße getränke Bankette    Tischdecken mehr Details   Bankettsäle    Bankettservice Mittagessen    Kompleksās pusdienas Organisation der Veranstaltungen    Dzīvā mūzika Ruheplatz    Spielplätze mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 43366
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 925690


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Avotkalni, Platz zum Ausruhen
Avotkalni, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
BriedīšKrogs, Kneipe
BriedīšKrogs, KneipeĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Escape.lv rooms, kvesti, Fluchtraum
Escape.lv rooms, kvesti, FluchtraumEntdecken Sie die Grenzen Ihres Intellekts. Escape ist ein interaktives und intuitives Spiel aus dem wirklichen Leben, das Ihren Fokus, Ihre Fähigkeit, Lösungen zu finden, und Ihre Teamfähigkeit in ungewöhnlichen Situationen erfordert. Es stehen 60 Minuten zur Verfügung, um Rätsel zu lösen und Hinweise zu finden, die für ein Team von 2 bis 6 Teilnehmern kostenlos sind. Die Reservierung muss 24 Stunden vorher erfolgen.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Visi banneri