KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Sauna serviss, SIA

Sauna serviss, SIA

Biķernieku iela 162A, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 29420599
(+371) 67887857
(+371) 67887856
Juristische-Person : Sia "Sauna serviss S"
Eintragungsnummer : 40203110678
Juristische adresse : Minsteres 5-14, Pikalne, Salaspils novads, LV 5015
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBade/Sauna    Sauna       Helo Latvija (Saunas, saunu tirdzniecība)       Saunas krāsnis       Saunu būve pēc individuāla projekta       Saunas serviss, apkope un remonts       Saunas kabīnes    Saunas       Bau von Saunen          Pirts ierīkošana          Tvaika pirts mehr Details            WEDI строительные панели (Tvaika pirts izbūvēšana)          Turku pirts mehr Details      Pirts projekti un projektēšana       Pirts serviss, apkope un remonts       Pirts aprīkojums          Pirts apdares materiāli       Pirts aprīkojuma uzstādīšana       Helo, Kastor, EOS-Sauna, WEDI, WDT (Pirts aprīkojuma tirdzniecība)          Pirts aksesuāri          Cariitti (Gaismas projektori pirtī)             Cariitti (Zvaigžņotā debess pirtī)       Öfen (für Bäder,Badofen          Helo elektriskās krāsnis( helosauna) (Elektroherde für ein Bad)          Kastor (Malkas pirts krāsnis)       Sāls pirtis          Sāls paneļi          Sāls istabas       Infrasarkano staru kabīnes       Hamam izbūve un aprīkojums    SPA aprīkojuma tirdzniecība    Helo, EOS (Dampfgeneratoren) mehr Details   ZIEGRA (Ledus ģeneratori)    WDT (Aroma pirtis) Helo (Infrasarkano staru kabīnes)    Aromātu sūkņi Aukstuma istabas
Die Karte

Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKunstlerin Linda Romanovska
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Visi banneri