KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Alsviķi, Alsviķu pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-43333
(+371) 64307132
(+371) 26158008
(+371) 64307135
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

PIKC “Smiltenes tehnikums” Alsviķu teritoriālā struktūrvienība. Tā ir akreditētaprofesionālās izglītības iestāde (turpmāk PII), kas atrodas Alsviķos, Alsviķu pagastā Alūksnes novadā.PII darbojas kopš 1991. gada.

2019./2020.m.g. skola uzņem izglītojamos ar un bez invaliditātes šādās profesionālajās kvalifikācijās:

ar pamatizglītību (mācību ilgums - 3 gadi):

  • pavāra palīgs;
  • šuvējs;
  • aprūpētājs.

- ar pamatizglītību (mācību ilgums - 2 gadi):

  • virtuves darbinieks;
  • koksnes materiālu apstrādātājs.

Informācijas diena Alsviķos - 2020.gada 23.aprīlī, plkst. 12.00

Piedāvājam šādus pakalpojumus:

  • Dienesta viesnīca (dzīvojamās istabas, atpūtas telpas, dzīves mācības telpa ar virtuvi, veļas automāts u.c.) – maksas pakalpojums (EUR 8.50 mēnesī).
  • Ēdnīcas pakalpojumi (valsts apmaksāta 4 reizes dienā ēdināšana personām ar 1.,2.,3.grupas invaliditāti, kuri dzīvodienesta viesnīcā). Audzēkņiem bez invaliditātes grupas – jāmaksā.
  • Individuālā sociālā rehabilitācija ar medicīniskās rehabilitācijas elementiem:
    • individuālā sociālās rehabilitācijas programma
    • fizioterapija
    • masāžas
    • ūdens procedūras
    • ārstnieciskā vingrošana
  • Logopēda pakalpojumi.
  • Zīmju valodas tulka pakalpojumi.
  • Pilnvērtīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas:
    • interešu pulciņi
    • sporta aktivitātes
    • bibliotēka
    • interneta pieslēgums.

Sadarbojamies ar daudziem uzņēmējiem darba vidē balstītu mācību un kvalifikācijas prakses laikā. Tiek rīkotas mācību ekskursijas, kuru laikā tiek apmeklēti uzņēmumi un profesionālās izstādes.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortProfessionelle Ausbildung    Koka izstrādājumu izgatavošana       Galdnieks mehr Details   Iestāžu darba organizēšana un vadība       Teksta redaktora operators mehr Details   Ēdināšanas pakalpojumi, serviss       Pavārs mehr Details      Pavāra palīgs mehr Details   Būvdarbi       Būvstrādnieks mehr Details   Ādas apstrādes tehnoloģijas       Apavu labotājs mehr Details   Sociālā aprūpe       Aprūpētājs mehr Details   Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija       Šuvējs mehr DetailsDienstgrade Gasthäuser
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 17455
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 117578


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
In Sensum, Bestattungsinstitute
In Sensum, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Tāti, Campingplatz
Tāti, CampingplatzKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, Fußboden
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, FußbodenTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri