KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061
(+371) 29149340
(+371) 29431160
(+371) 29335148
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Darba laiks: Strādājam katru darba dienu no 7:00 - 19:00, Nestrādājam svētku dienās, sestdienās un svētdienās.

Iestādes himna:
Pasaule liela, pasaule plaša
Mēs iesim Zīļu vīriņam līdzi,
Lai ik uz soļa aizraujas dvaša,
Un gudrs prāts mums piepalīdz!

Pirmskolas izglītības iestāde „Zīļuks” ir pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde, kas darbojas jau kopš 1978. gada 6. janvāra. Tiek piedāvātas trīs licenzētas mācību programmas:
1. Pirmsskolas izglītības programma – 01011111
2. Speciālā pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar valodas traucējumiem – 01015511
3. Speciālā pirmsskolas izglītības programma ar jauktiem attīstības traucējumiem-01015611

Mums ir 11 grupas, kuras apmeklē 208 bērni, no tiem 86 ir 5-6 gadīgie bērni. Katrā grupā strādā divi skolotāji un viens skolotāja palīgs. Par bērnu muzikālo un fizisko attīstību rūpējas mūzikas un sporta skolotājas. Par bērnu valodas attīstību un runas korekciju rūpējās logopēdi. Iestādes darbs orientēts uz bērnu vispusīgu attīstību, radot attīstošu vidi bērnu darbībai, lai bērnu sagatavotu pamatizglītības uzsākšanai.
Kandavas pilsētas PII "Zīļuks" nolikums šeit.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKindergarten, vorschulische Ausbildung
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 8001
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31678


Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Santa, Hotel
Santa, HotelViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIADas Unternehmen bietet Vermietung und Verkauf von Personenkraftwagen, Kleinbussen und Kleinlastkraftwagen an. Wir bieten Ihnen folgende Fahrzeuge an: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Visi banneri