KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Makars, Campingplatz

Makars, Campingplatz

Gaujas iela 36, Līgatne, Cēsu novads, Latvija, LV-4110
(+371) 29244948
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCampingplatz
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 3940
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 35827
View in catalog : Campingplatz


Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt
Kompānija Avotiņi, SIA, BaumarktCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Dalss & Co
Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Visi banneri