KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Alauksts, See

Ineši, Inešu pagasts, Cēsu novads, Latvija
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Gleznainākais Vecpiebalgas novada Alauksta ezers ir viens no augstāk izvietotajiem ezeriem Latvijā. Tas atrodas Vecpiebalgas pagastā. Ezera platība - 7,82 km, lielākais dziļums – ap 7 m. Ezera krasts pauguriem bagāts, no tiem paveras skaisti skati uz ielīču izrobotā ezera spoguli un tā salām. Ezeru iecienījuši ne tikai ceļotāji, bet arī makšķernieki. Pirms meliorācijas un ezera ūdeņu novirzīšanas darbiem caur Taunu un Inesi par ezera noteci kalpoja šodien jau gandrīz aizaugusī Gaujiņa, kas tika uzskatīta par Gaujas sākumu. Alauksta apkārtnē notiek ikgadējais slēpojums „Apkārt Alaukstam” – izaicinājums un neaizmirstamu sajūtu garants katram, kurš reiz veicis šo distanci. Alauksta krastā atrodas estrāde, kur savulaik notika tautā tik iemīļotās Imantdienas. Krastos ir lieliskas piknika un atpūtas vietas.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSehenswürdigkeiten Seen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 10645
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 61291


RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Ērgļi, Campingplatz
Ērgļi, CampingplatzCampinglager Ērgļi befindet sich in der einen schönen Umgebung 12 km von Liepaja. Sie haben die Möglichkeit in eine gepflegte Umgebung sich erholen.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri