KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

D 99 SIA

Daugavgrīvas iela 99, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 67804960
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumaterialien, Baukonstruktionen

Statistik:
Ist durchgesehen : 14772
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 23294
View in catalog : Baumaterialien, Baukonstruktionen


Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Vegetarian foods, Lebensmittel
Vegetarian foods, LebensmittelVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
PTC, SIA, Verpackung
PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Zanzibāra, Campingplatz
Zanzibāra, CampingplatzKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Visi banneri