KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Palangos dailė, Hotel

S. Daukanto gatvė 33, Palangos m.
(+370) 46053136
(+370) 46053136
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland

Statistik:
Ist durchgesehen : 4135
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 13164
View in catalog : Hotels in Lettland


Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Bīriņu Pils, Hotel
Bīriņu Pils, HotelBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Upesrūķi, Gasthaus
Upesrūķi, GasthausUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Visi banneri