KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Navalis, Hotel

Navalis, Hotel

H. Manto gatvė 23, Klaipėda, Klaipėdos apskritis, Lietuva
(+370) 46404200
(+370) 46404202
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 8894
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 41145
View in catalog : Hotels in Lettland


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
INETA LESĪTE, Stilist
INETA LESĪTE, StilistLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Visi banneri