KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen

R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen

Klinšu iela 33, Katlakalns, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 26541169 - RAIVIS KASPARS (būvniecība)
(+371) 29947699 - AINIS KASPARS (projektēšana)
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
R.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Būvfirma SIA „R.A. Kaspari” dibināta 2006. gadā un darbojas galvenokārt vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē, kuri darbojas komandā jau no 1997. gada un 2006. gadā ir apvienojušies vienas firmas ietvaros. Uzņēmums veiksmīgi startē valsts un pašvaldību konkursos, kā arī privātos būvdarbu pasūtījumos. Lielākā pieredze ir individuālo privātmāju būvniecībā, tās realizējot no projektēšanas stadijas līdz ēkas nodošanai ekspluatācijā.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortArchitektur, Projektierung    Projekta konsultācijas    Finansu aprēķini    Projekta konsultācijas    Errechnung der Baukosten    Būvniecības projektu izstrāde Bauwesen mehr Details   Häuser und Gebäude mehr Details   Gartenhäuser und Hütten mehr Details   Bau der Privathäuser mehr DetailsBau und Raparaturarbeiten    Fundament mehr Details   Tischlerarbeiten    Apmešanas darbi    Arbeiten der Berarbeitung mehr Details   Innerefertigbearbeitung    Außenfertigbearbeitung    Klempnerarbeiten    Arbeiten der Wärmeisolation    Montage der Fenster und Türen    Inženierkomunikāciju būvniecība un remonts mehr Details   Verlegung von Bodenbelägen    Elektromontage    Bemauerung    Wärmedämmung der Gebäude    Gebäudesanierung    Restauration    Dachdeckung mehr Details   Dachdeckerarbeiten    Wasserversorgung und Kanalistaion    Renovierung und Restaurierung der Fassaden Installation, grüne Lunge mehr DetailsPflastern mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 44104
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1478595


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Geolite, geologische Forschungarbeiten
Geolite, geologische ForschungarbeitenGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
BriedīšKrogs, Kneipe
BriedīšKrogs, KneipeĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Akmeņkalis, SIA, Steinbearbeitung
Akmeņkalis, SIA, SteinbearbeitungSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri