KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Leks-Auto

5, Kadaga, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29833511
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPersonenbeförderungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 6478
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 20331
View in catalog : Personenbeförderungen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Inčukalna strops, Gasthaus
Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssDer Komplex befindet sich im Wald, ganz oben auf dem Berg, in einer landschaftlich reizvollen Lage - Milzkalne, nur 60 km von Riga entfernt. Bei uns können Sie dem Lärm der Stadt entfliehen und Ruhe genießen, in der Sauna entspannen oder sich im Whirlpool aufwärmen und ein erfrischendes Bad im Pool genießen.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Visi banneri