KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
BergCoffee, Kaffee polstert Maschinen aus

BergCoffee, Kaffee polstert Maschinen aus

Avotu iela 72b - 307, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67227751
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTeekannenTechnik für den AlltagNažu asinātājiBacköfenWeihnachtsgeschenkeZubehörProdukti (Kaffeeautomaten )PADS (Kaffee und Tee)Biroja sadzīves tehnikaPizzamaker PM100 (Picu krāsnis)Sadzīves tehnikas tirdzniecībaBlenderBreadmaker BM90 (Maizes krāsnis)Atvērtās cepeškrāsnis, grilliTeekannenFrī kartupeļu krāsnisSulu spiedes
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 19889
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 660976
View in catalog : Teekannen


Zaļie ābolīši, Gasthaus
Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Kristīne Boļšedvorova, Künstlerin
Kristīne Boļšedvorova, KünstlerinMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Baižas, Pflanzenzucht
Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri