KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Graudu iela 58, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 27884333
(+371) 20020111 - Veikals
(+371) 28449669 - Remontdarbnīca
www.mezam.lv - Stihl un Viking tehnika
Juristische-Person : Tehnikas veikals SIA
Eintragungsnummer : 40003937465
Juristische adresse : Graudu iela 58, Rīga, LV-1058
Bank : AS "Swedbank" HABALV22
Kontonummer : LV17HABA0551018749132
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

"Tehnikas veikals" ir pasaules labāko ražotāju produkcija, kvalitatīva apkalpošana un serviss, zemākas cenas! Par savas darbības misiju uzskatām zinošu un apmierinātu klientu!
Klientu ērtībām Tehnikas veikals ir akcentējis trīs darbības pamatvirzienus: veikals, remontdarbnīca un interneta veikals.
Tehnikas veikals SIA veikalos – remontdarbnīcās Graudu ielā 58, Graudu ielā 60, Rīgā un Muldavas ielā 3, Dobelē strādā zinoši pārdevēji un servisa meistari ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šīs tehnikas tirdzniecībā un apkalpošanā. Mēs pārstāvam Latvijā un pasaulē labi pazīstamus dārza, parku, meža, zāliena kopšanas un atpūtas tehnikas ražotājus, piemēram Stihl, Viking, Maruyama, AL-KO, Husqvarna, Jonsered, Partner, Dolmar, Stiga, Zongshen, Kawasaki, Hitachi, Pubert, Agri-Fab, Yamaha u.c.
Plašajā motorzāģu, trimmeru, dzinumgriežu, krūmgriežu, zemes frēžu, kultivatoru, aeratoru (skarifikatoru), zāles un zālienu pļāvēju, traktoru un raideru, augstspiediena mazgātāju, strāvas ģeneratoru klāstā mēs katram klientam varam piemeklēt vispiemērotāko agregātu gan veicamā darba, gan cenas ziņā! Mūsu klienti to zina, ka “Tehnikas veikals” piedāvā tikai tās preces, ko pārzina un ir pārliecināti par šīs tehnikas veiktspēju un izturību. Specializācijas uz tehniku darbam un atpūtai rezultātā, “Tehnikas veikala” klienti kopā ar preci iegūst zināšanas un tehnisko atbalstu. Tāpat mūsu veikalā ir iespējams iegādāties rezerves detaļas, aksesuārus un papildaprīkojumu mūsu piedāvātajai tehnikai, specializēto apģērbu un aizsarglīdzekļus darbu veikšanai.
Tehnikas veikals SIA ir dinamisks, augošs uzņēmums, un mūsu attīstība norisinās kopsolī ar laiku – esam elastīgi gan piedāvāto preču un pakalpojumu klāstā, gan cenu ziņā! Ja jūs no preces iegādes attur tikai tās specifikācija, komplektācija vai cena, zvaniet, rakstiet vai griežaties personīgi pie mums, lai kopīgi rastu abpusēji pieņemamu risinājumu!
“Tehnikas veikala” trešais pamatdarbības veids ir arī e-komercija, jeb interneta veikals. Jūsu ērtībai  ir radītas divas vietnes - www.tehnikasveikals.lv un www.mezam.lv. Jums preču iegāde internetā sniedz iespēju iegādāties mūsu piedāvāto produkciju neizejot no mājas vai darba vietas un ietaupīt naudu, nezaudējot uz apkalpošanas, zināšanām, garantijas un pēcpārdošanas servisa rēķina! Mums tā ir iespēja būt soli tuvāk jums, iepazīstināt jūs ar visu pieejamās tehnikas plašo modeļu klāstu un tehniskajiem raksturojumiem, aktualitātēm, akcijām un jaunumiem!
Uzticama tehnika, zinošs personāls, tehniskais atbalsts, apmācība, konsultācijas un pieņemamas cenas tas ir “Tehnikas veikals”!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStihl motorzāģis (Internet-Shops)von 178.9 € mehr DetailsHandel Gartentechnik und inventar mehr DetailsTechnik des Waldbaues und der Forstnutzung Tehnikas serviss, remonts, apkope, tirdzniecība Rasenmäher Raideri Zālienu traktori Wasserpumpen Krūmgrieži Kultivatori Malkas ripzāģi Trimmeri Motorzāģi Spēka zāģi Motobloki Zemes urbji (Urbji, urbju komplekti) Sniega tīrītāji Asthäcksler, Häcksler Generatoren Dzīvžoga šķēres Augstspiediena mazgātāji
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 58298
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 720442


Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAWenn Sie einen Fahnenmast in der Nähe Ihres Privathauses oder Ihrer Firma aufstellen möchten, wenn Sie Firmen- oder andere Flaggen benötigen, dann ist K-MASTI.LV der richtige Ort, um zu bekommen, was Sie wollen! Fahnen und Fahnenmasten sind unser Ding!
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSDer Bauernhof betreibt Getreideanbau, baut Sanddornbeeren an und entwickelt die Tourismusbranche. Die Vision der Farm ist es, nachhaltig im Einklang mit der Natur zu arbeiten und diese mit den Mitmenschen zu teilen – hier und jetzt zu sein, die Erde zu berühren, den Geräuschen der Natur zu lauschen, durchzuatmen, den Wind zu spüren.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri