KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Baižas, Pflanzenzucht

Baižas, Pflanzenzucht

Krustiņi, Inciems, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2145
(+371) 26545879 - Tele 2
(+371) 29215491 - LMT
Beschreibung
Stādu audzētava Baižas atrodas Inciemā, netālu no Siguldas apkaimes augstākās vietas Saules kalna. Ja pirmais pavasara pērkons iestaigā ceļu pār šo kalnu, vasarā par nokrišņu trūkumu nesūdzamies, ja aiziet garām, tad ir švaki! Pār Inciema klajumiem ieskrējies ziemeļu vējš ir negants, bet stādu audzētava atrodas meža ielokā, kur valda pavisam citi vēji. Šeit pēdējie pavasarī nokūst sniegi, arī rudens saulīte vairs nespēj pacelties virs koku galiem, lai atkausētu salnu skartos augus. Kad ceļotāja gars ved apraudzīt Siguldu, Turaidu, Turaidas skolas meža taku, Anšlava Eglīša “Pansiju pilī” vai brauciet Raganas ķēķa, Lēdurgas dendroparka vai Straupes pazemes ezeriem, laipni lūgti iegriezties arī stādu audzētavā “Baižas”. Kādreiz šeit atradās kolhoza “Ezerciems” lauki, dārzniecība. Balstoties uz mātes Maijas Baižas izveidoto ziemciešu kolekciju, arī es 2004. gadā paralēli studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē blakus mammas saimniecībai izveidoju savu stādu audzētavu. Saimniecība aug reizē ar manām spējām un zināšanām. Pašlaik varu piedāvāt apmēram 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādus. Uz vietas lielākā daļa stādu tiek realizēta kailsakņu formā. Stādus var iegādāties arī stādu centros Siguldā, Ieriķos, Cēsīs, Valmierā, Limbažos un Saulkrastos. Pamatoti lepojos ar plašo astilbju kolekciju, daudzveidīgs ir arī saulrieteņu piedāvājums. Neatteikšu konsultāciju par augiem, to izmantošanu veco dārzu atjaunošanā, jaunu veidošanā vai vienkārši skaistas dobes ierīkošanā. Augus palīdzēs iepazīt plaša fotogrāfiju kolekcija ar aprakstiem.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPflanzenzucht mehr DetailsSamen und Pflanzen    Wnterfeste mehr Details   Sommerblumen mehr Details   Kornkräuter mehr Details   Dekorative Außenpflanzen    Steingärten    Balkona puķes (Blumensetzlinge) mehr Details   Grabpflanzung mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 60500
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 339290


Bīriņu Pils, Hotel
Bīriņu Pils, HotelBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco Technologies ist ein Unternehmen, das seit 10 Jahren in seiner Branche tätig ist. Wir arbeiten mit zertifizierten Geräten und Materialien. Wir arbeiten mit den größten Herstellern zusammen, die sich seit vielen Jahren auf dem lettischen Markt bewährt haben. Wir finden die beste Lösung sowohl für ein kleines Privathaus als auch für ein großes Projekt.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
PTC, SIA, Verpackung
PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Visi banneri