KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Evergreen, Steinbearbeitung

Evergreen, Steinbearbeitung

Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 26177827 - Pārdošanas daļa
www.evergreen.lv - www.akmensflizes.lv
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Akmens cilvēka uzmanību saistījis jau kopš seniem laikiem. Tas viņam kalpojis gan kā ierocis, gan kā darbarīks, gan arī kā uzticams celtniecības materiāls. Labs piemērs ir Gīzas piramīdas, kas saliktas no akmens bluķiem pastāv jau daudzus tūkstošus gadu un nekas neliecina, ka laika zobs spēs tās sagrauzt arī nākotnē.

Akmens mūsdienās nav zaudējis savu aktualitāti arī uz daudzo mākslīgo materiālu fona. To joprojām izvēlas cilvēki, kuriem ir svarīgi lai apkārt būtu īstas lietas, kas uzticami tiem kalpo. Jo izvēloties mazāk pārbaudītos materiālus, nav zināms, piemēram, cik ilgi betons spēs izlikties par akmeni vai plastmasa - par koku.

Mūsu uzņēmums piedāvā plašā sortimentā īsta akmens materiālus, kā arī piedāvājam jau gatavus risinājumus Jūsu projektu realizācijai - piedāvājumā plašā sortimentā kāpņu akmens plākšņu risinājumi, plašs bruģakmeņu un apdares plākšņu piedāvājums. Piedāvājam arī daudz citus akmens labiekārtojuma elementus, žogu stabus, akmens palisādes, apmales, segumu plāksnes, puķu traukus, akmens solus, nosegplāksnes un daudz ko citu. 

Jebkurš dabīgā akmens materiāls, lieliski papildinās jebkuru Jūsu vidi un uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti.

Īsts akmens ir ekoloģiski tīrs, to ražošanas, un vēlāk lietošanas procesā nerodas nekāds apkārtējās vides piesārņojums - akmens ir drošs un draudzīgs dabai, cilvēkam. Dabīga akmens izstrādājumi radīs patīkamu dzīves vidi ap jums. Mūsu speciālisti palīdzēs jums ar konsultācijām, dizaina projektēšanu, izvēlēto materiālu transportēšanu un iestrādi.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInstallation, grüne Lunge mehr DetailsLandschaftarchitektur mehr DetailsBearbeitung des Holzes mehr Details   Pflastersteinherstellung mehr Details   Skaldīti akmeņi mehr Details   Oļi, dekoratīvas akmens šķembas, dekoratīvi laukakmeņi (Feldsteine) mehr Details   Granīta flīzes, plāksnes, apdares akmens (Steintafeln) mehr Details   Akmens betona apmales, kāpnes, pakāpieni (Betonbordüren) mehr Details   Pirts akmeņi Pflastersteine mehr Details   Granīta kāpnes, pakāpieni (Granitpflaster) mehr Details   Gabioni mehr Details   Steinpflaster Granitbordüren Granīta puķu podi, kastes, vāzes (Granīta puķu podi – kastes) mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 54310
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 469247


Debesu bļoda, Gasthaus
Debesu bļoda, GasthausDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAWir bieten COATS-Nähgarne höchster Qualität für Kleidung, Taschen, Schuhe, Möbel, Sportgeräte, Zelte, Markisen, Yachten, Filter, technisches Nähen, Taschennähen und Weben. Wir bieten Gewinde für hohe Temperaturen an.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
DUNENSE, Lederaccessoires
DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Visi banneri