KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
SAKA - S, Möbel

SAKA - S, Möbel

Ezerkauliņi, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 29118694
(+371) 67395143
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Izgatavojam visdažādākās mēbeles: virtuvei, viesistabai, bērnistabai, guļamistabai, iebūvējamās. Apmēbelējam birojus, kafejnīcas, bārus un veikalus. Mūsu profesionāļu komanda ir ar vairāk nekā astoņu gadu pieredzi. Rūpīgi sekojam līdzi mēbeļu tirgus jaunumiem. Piedāvājam mūsdienīgus risinājumus mēbeļu dizainā, materiālos un konstrukcijās. Īstenojam jūsu, mūsu vai kopīgi izstrādātus projektus – individuālus, praktiskus, klasiskus vai modernus. Priecāsimies par sadarbību! Par mēbelēm: Mēbeļu galvenā funkcija ir to praktiskais pielietojums. Tomēr izvēloties materiālus, formu un krāsu salikumu, mēbeles telpai piešķir kāda noteikta stila, interjera vai mājīguma noskaņu. Ir svarīgi izvēlēties optimālākos izmērus, lai mēbeles būtu ērtas cilvēkiem, kuri tās ikdienā lietos, kā arī, lai tās vizuāli iederētos telpā un lieliski pildītu tām paredzētās funkcijas. Dažkārt telpu izmēru vai citu īpatnību dēļ ir vajadzīgi nestandarta risinājumi. Tādās reizēs ir labi paļauties uz mēbeļu konstruktora radošo izdomu un profesionalitāti, kas saskaņota ar klienta iespējām. Šobrīd mēbeļu materiālu klāsts ir ļoti plašs. Dabīgā koka mēbeles vienmēr ir augsti vērtētas. Lai mēbeles būtu kvalitatīvas, būtiski ir pareizi sagatavot kokmateriālu un izvēlēties pareizo laiku tā zāģēšanai un dabīgai žāvēšanai, lai materiāls pēc mēbeles izgatavošanas nesāktu plaisāt vai vērpties. Tāpēc dabīgais koks ir viens no dārgākajiem materiāliem. Lētāks risinājums ir finierētas mēbeles, kuras arī tiek augsti vērtētas. Tās gatavo no pamata plates, ko aplīmē ar plānu dabīgās koksnes kārtu, kurā vairs nav tik liela dabīgā koka sprieguma, tāpēc temperatūras vai klimata mitruma maiņas neizraisa vērpšanos vai plaisāšanu. Tāpat pieejamas ir arī plates ar mākslīgu pārklājumu, kurās imitētas koka, akmens vai kāda cita materiāla dabīgā struktūra. Bet struktūru var veidot arī mākslīgu, kas ir ļoti piemēroti modernam interjeram. Šādas mēbeles var izgatavot ātrāk un to izmaksas ir zemākas.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKoka mēbeles Geölter Möbel Möbel Möbel, Produktion Korpusa mēbeļu izgatavošana Wohnzimmermöbel Parduodami baldai Esszimmermöbel Schlafzimmermöbel Möbel, Produktion Schränke mehr DetailsMöbel im Büro Gartenmöbel Bar steht Tisch Spintelės Küchenmöbeln mehr DetailsMöbel für Badezimmer Vorzimmermöbel mehr DetailsGeschäftsmöbel Mājas mēbeles mehr DetailsKindergärtenmöbel Lamināta mēbeles Blockmöbel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 70588
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1170766


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, Museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, MuseumŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Mālpils muiža, Hotel
Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Visi banneri