KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Latgales galdnieks, IK

Latgales galdnieks, IK

Jupatovkas iela 5a, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 29105143
(+371) 29105143
Juristische-Person : Latgales galdnieks, IK
Eintragungsnummer : 42402009667
Juristische adresse : Rēzeknes nov., Vērēmu pag., Stabulnieki, Kalnatūjas, LV-4647
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Uzņēmums Latgales galdnieks ir dibināts 2003. gadā. Šo gadu laikā uzņēmums ir ievērojami paplašinājies. Darbības sākumā galvenokārt nodarbojās ar restaurāciju,kāpņu un durvju ražošanu, laika gaitā pieaugot pieprasījumam piedāvātās produkcijas klāsts ir ievērojami paplašinājies. Meistaru pieredze ļauj realizēt katra klienta individuālās prasības gan klasiska, gan moderna dizaina izstrādājumu izgatavošanā un dažādu materiālu izmantošanā, garantējot augstu kvalitāti. Piedāvātie materiāli galvenokārt ir masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm. Uzņēmums nemitīgi seko līdz jaunākajiem izejmateriāliem un ražošanas tehnoloģijām, lai tiktu apmierinātas klientu vēlmes. Katrs darbs ir svarīgs un veicams ar vienādi augstu atbildību un kvalitāti. Mūsu reklāma – pastāvīgs un apmierināts klients.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHolzbearbeiteung Tischlerarbeiten Blochbauten Koka kāpnes Holzfenster Holztüren Möbel    Kinderzimmer    Massivholzmöbel    Küchenmöbeln    Wiederherstellung der Möbel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 88622
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1340687


Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
220.lv, einkaufen
220.lv, einkaufen220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Kunči, Gasthaus
Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Bērnības sala, Babysitter- und Entwicklungszentrum
Bērnības sala, Babysitter- und EntwicklungszentrumBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Mare, Hotel
Mare, HotelHotel Mare, 500 m vom Meer entfernt, Räume für Seminare, Konferenzen, Sauna, Kamin, TV, Internet, Boote, Paintball, Golf, Reiten, Ausflüge, Reiseleitung.
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri