KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana

Viestura prospekts 2 - 22, Rīga, Latvija
(+371) 29239595
+371 29641148 - dizainers Juris
(+371) 65124452
(+371) 67382371
www.muzle.lv - Attīstošas rotaļlietas
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Meistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Produkts ir sertificēts atbilstoši ES preču kvalitātes un drošības prasībām. Mūsu produktus var iegādāties mazumtirdzniecībā veikalos: Valters un Rapa, Globuss, Tīne, Ezerciems, Randoms, Hobbyset, Koka Varde, suvenīru veikalos lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī vairumtirdzniecībā, zvanot pa tālruni: 29239595. Uzņēmums nodarbojas arī ar individuālu pasūtījumu veikšanu. Meistars A” 3D modeļi ir gatavoti no ekoloģiski tīra materiāla - bērza saplākšņa, tam ir patīkami pieskarties un tas smaržo. Salikšanas process prasa radošu pieeju un konstruktīvu domāšanu, rezultātā no neizteiksmīgas detaļu kaudzītes top skaista trīsdimensiju figūra. Tā ir jauka iespēja izveidot pašam savu sapņu objektu (gan samazinātā formātā), piemēram, burinieku, motociklu, lidmašīnu, vai gluži otrādi- milzīgu sienāzi, tauriņu, kas vizuāli ir visai līdzīgi īstajiem. Paša veidota modeļu kolekcija, ko ik pa laikam var papildināt ar jauniem modeļiem, priecēs acis gan bērnistabā, gan lieliski papildinās mājas interjeru. Mūsu modeļi ir domāti gan bērniem - tas ir konstruktors, kas rosina iztēli, trīsdimensiju uztveri, sekmē pirkstu attīstību, māca būt uzmanīgam, pacietīgam un gandarī ar brīnišķīgu rezultātu - top kaut kas jauns, paša rokām darināts,gan pieaugušajiem - tā ir jauka dāvana - suvenīrs kādam, ko vēlaties iepriecināt, vai atstāt kā piemiņu par kādu laiku, vietu vai notikumu. Gandarīs arī pats radīšanas process. Ieprieciniet un pārsteidziet savus mīļos ar jauku dāvanu!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSouvenirhandel mehr DetailsKoka rotaļlietas mehr DetailsPuzzle 3D koka puzles mehr DetailsHolzmodelle mehr DetailsPrezentreklāma Geschenke Laser-Gravur Waren für die Kinder Gravēšana kokā Lāzergriešana Holzbearbeitung Holzwaren Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 113812
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 415159


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Liedags, Gasthaus
Liedags, GasthausViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaBesucher des Tagliliengartens können beide schönen Taglilien sehen und verschiedene hausgemachte Weine probieren. Was könnte besser sein als beide zusammen? Blumen und Wein ...
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsDas Königreich besteht aus einem Miniaturpalast-Innenhof, einer Puppengalerie und einem Kleiderschrank. Es ist ein sehr beliebtes und einzigartiges touristisches Stadtobjekt. Königliche Garderobe - Über 550 luxuriöse Kostüme für Frauen, Kinder und Männer aller Größen finden Sie in der Umkleidekabine. Puppengalerie - über 170 Werke ausgestellt.
Bērnības sala, Babysitter- und Entwicklungszentrum
Bērnības sala, Babysitter- und EntwicklungszentrumBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Visi banneri