KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Jaunsvelmes, Gasthaus

Jaunsvelmes, Gasthaus

Jaunsvelmes, Rembates pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5016
(+371) 29138653 - Mārtiņš
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Būsiet mīļi gaidīti pie mums. Jūsu ērtībām un labsajūtai piedāvājam zāli 80 personām pirtiņu kā arī naktsmājas. Saklāsim svētku galdu, uzrīkosim sporta svētku, seminārus,kā arī varam Jūsu ērtībām piedāvāt busiņu. Mēs esam 50km no Rīgas. Klusā skaistā vietā. 40 gultasvietas, telšu vietas, futbolgolfs. Iespējas rīkot bērnu vasaras nometnes 30 bērniem, 4 pasniedzēji, ēdināšana. Nometnes nosaukums Norises vieta NOMETNES VEIDS (dienas/ diennakts)U.C. PAPILDUS INFORMĀCIJA (sporta, valodas, piedzīvojumu u.t.t.) Datumi Bērnu vecums Maksa „Zaļās pēdas” Viesu nams „Jaunsvelmes”, Ķeguma nov., Latvija ( 50km no Rīgas) . Diennakts nometne (6 dienas) bērniem, kuriem būs iespēja iesaistīties piedzīvojumā un pētīt dabu un attīstīt talantus radošajās darbnīcās. Nometnē uzņem bērnus ar dažādām latviešu,krievu,angļu valodas zināšanām. Organizatoriem ir 2 gadu nometņu organizēšanas pieredze. Par bērniem nometnē rūpēsies pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību latviešu,krievu un angļu valodas zināšanām. Labiekārtotās viesu nama telpās varam izmitināt 30 bērnus. 03.-09.07.2011. 10.-16.07.2011. 17.-23.07.2011. 24.-30.07.2011. Varam piedāvāt arī datumus augustā. 9-12 gadi Tiks precizēta. Nometnes vadītāja Vivita Apliecības Nr 050-00001
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortNometnes Sommerläger für Kinder mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Peldvietas mehr Details   Lapenes mehr DetailsAktive Unterhaltung Hotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser mehr Details   Zeltplätze mehr DetailsSaunas mehr DetailsSchwimmbäder mehr DetailsBankettsäle mehr Details   Tischdecken mehr Details   Catering-Dienstleistungen mehr Details   Izbraukuma ēdināšana mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsSportspielplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 82221
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1484430


Intema, SIA
Intema, SIADie Haupttätigkeit des Unternehmens ist die Herstellung von orthopädischen Federn und federlosen Matratzen aus maximal natürlichen Rohstoffen und die Herstellung hochwertiger Polstermöbel. Das Unternehmen verfolgt hauptsächlich einen individuellen Ansatz für jeden Kunden.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
BriedīšKrogs, Kneipe
BriedīšKrogs, KneipeĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Visi banneri