KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Hotel KOLUMBS

Hotel KOLUMBS

Kuršu iela 32, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 22019385
 
AlleAngebotGalerieDie Kartespa
Beschreibung

Viesnīcas senā ēkas daļa, kura atspoguļo vēlo jūgendstilu un nacionālo romantiku, celta 1914. gadā pēc tā laika vadošā Liepājas arhitekta Paula Makss Berči projekta kā īres nams, jaunās ēkas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne, un šī ēkas daļa tika uzcelta 2006. gadā tieši viesnīcas vajadzībām.

Gaidām un esam gatavi uzņemt ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, izklaidei un atpūtai.

Esam priecīgi jums piedāvāt:

  • 30 mājīgus un komfortablus numuriņus, kuru iekārtojums un tīrības līmenis neliks jums vilties, bet dos iespēju labi atpūsties un justies kā mājās
  • restorānu, kurā kopā ar draugiem varēsiet aizmirst ikdienas steigu un rūpes
  • saunu ar hidromasāžas vannu
  • konferenču un semināru telpas ar patīkamu interjeru
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland mehr Details   Hotels und Unterkunft       Hotelzimmer    Hallen für Konferenzen und Seminare    Bankettsäle SPA    Hidromasāžas vannas    Sauna Bars    Biljards Aktive Unterhaltung Tik un tā ... (Restaurants)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 38171
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 943036


Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco Technologies ist ein Unternehmen, das seit 10 Jahren in seiner Branche tätig ist. Wir arbeiten mit zertifizierten Geräten und Materialien. Wir arbeiten mit den größten Herstellern zusammen, die sich seit vielen Jahren auf dem lettischen Markt bewährt haben. Wir finden die beste Lösung sowohl für ein kleines Privathaus als auch für ein großes Projekt.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiDerzeit werden mehr als 300 Rebsorten auf dem Hof des Weinbauern und Sortensammlers Gata Kužums zu Inspektionszwecken im Garten angebaut. Jedes Jahr wird die Sammlung um 20 - 30 neue Sorten ergänzt, wobei diejenigen verworfen werden, die für unsere Bedingungen nicht geeignet sind. Wir helfen Ihnen gerne dabei, eine fruchtbare Rebe in Ihrem Haus anzubauen, die Sie mit süßen und saftigen Beeren begeistern wird.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri