KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Garauši, atpūtas bāze

Garauši, atpūtas bāze

Vecbordzēni, Viskāļi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26567971
Juristische-Person : Z/S Vecbordzēni
Eintragungsnummer : 55401020261
Juristische adresse : "Vecbodzēni", Kokneses novads, Kokneses pagasts, LV-5113
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Atrodamies pie paša Lobes ezera gandrīz vai Latvijas centrā. Piedāvājam 5 ha platībā - vietas atpūtai no pilsētas mūriem - klusā, svaigā, neskartā lauku vidē. Iznomājam 15 dažādas laivas makšķerēšanai un izklaidei, kā arī, tirgojam makšķerēšanas licences. Ir apgaismotas telšu un ugunskura vietas. Ir iespējama nakšņošana divās 4+3 vietīgās angļu stila mājiņās, ar ūdeni, virtuvi, plīti, gāzi, dušu, tualeti, radio. Auto novietne. Ir dažādas sporta un spēļu aktivitātes.

Ir iespējama nakšņošana dažāda lieluma un dažādām cenām, namiņos. Ar daļējām un pilnīgām labierīcībām. Diennaktī 10-20 EUR no 1 cilvēka.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAngļu tipa mājiņas (Hotels und Unterkunft)10 - 20 € mehr Details   Zeltplätze5 € mehr Details      Telšu/Guļammaisu noma (Zeltverleih) Erholung in der Natur mehr Details   Peldvietas1.5 - 3 € mehr Details   Verleih der Boote10 - 16 € mehr Details   No laipas (Angeln)3 € mehr Details   Ugunskura vietas (Piknikplätze)5 € mehr Details   Atpūta pie Lobes ezera (Erholung am See) mehr DetailsViesībām (Freizeitsplätze)    Viesību telts, galdu noma (Zeltverleih) mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 120682
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1035361


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Jette, angewandte Kunst
Jette, angewandte KunstHandwerksbetrieb Jette. Machen Sie dekorative Kunstwerke und pflegen Sie die Tradition. Künstlerische Designarbeiten aus Leder.
Bucefāls, Kneipe
Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, Steinbearbeitung
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, SteinbearbeitungMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Visi banneri