KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Eglieni, Gasthaus

Eglieni, Gasthaus

Eglieni, Jaunbērzes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3717
(+371) 29537991
(+371) 29714879 - krodziņa nummurs
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Atpūtas kompleksā darbojās krodziņš "Eglieni ", darba laiks no 10.00. līdz 20.00 - ēdiens tiek gatavots tikai pēc pasūtījuma , brīvdienās jārēķinās ar to , ka kāds laika sprīdis paies līdz tiksiet pie maltītes , taču laiku kavēs  trušu saime un aitiņa , varēsiet tos pabarot un samīļot.Bērniem batuts , bērnu spēļu laukumiņš un izjādes ar poniju. Ir iespēja lielākiem bērniem izbraukt ar kvadraciklu pa trasīti.

Klājam banketu, kāzu , bēru galdus. Kompleksā atrodas trīs viesu mājas ar pirtīm, svinību zāle līdz 60 personām (piedāvājam ēdināšanu ), āra telts līdz 50 personām, apkurināms kubls, dīķi, sporta laukumi, bērnu rotaļu laukums.

Baudpilna , relaksējoša atpūta tikai 30 min braucienā no Rīgas, Rīga - Liepāja šosejas malā. Ja vēlaties tikai pārnakšņot, tad varat to darīt labiekārtotās, ērtās istabiņās ar WC un dušu. Vasarā sirdi priecēs labi iekopta apkārtne ar lielu, skaistu dārza kamīnu un plašu lapeni. Ir slotiņas dažādām gaumēm ,grils, trauki, gultas veļa, bezvadu internets.

Aizmirstiet ikdienas rūpes un ļaujieties atpūtai!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAktive Unterhaltung    Volleyballplätze mehr Details   Karaoke    Novus Erholung in der Natur mehr Details   Urlaub auf dem Wasser mehr Details   Lapenes mehr DetailsSaunas mehr Details   Beheizte Wanne50 € mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsPirts māja (Hotels und Unterkunft)100 € mehr Details   Viesu māja (Gasthäuser in Lettland)150 - 500 € mehr DetailsKneipe    Mednieku namiņš (Gasthäuser )35 - 100 € mehr DetailsCafes
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 116522
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1346228


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticSeit mehr als 10 Jahren bieten wir unseren Kunden hochwertige, leistungsstarke Profigeräte für die Brennholzaufbereitung, Bau- und Landschaftsbauarbeiten gefertigt nach den Qualitätsstandards der Lumag GmbH.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
IS, SIA, Blockbauen
IS, SIA, BlockbauenRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Visi banneri