KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dobeles pils

Dobeles pils

Brīvības iela 2c, Dobele, Dobeles novads, Latvija, LV-3701
(+371) 22027275 - Dobeles Pils kase
(+371) 28011880 - Dobeles Pils gids
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

2002. gadā ar Dobeles pilsētas domes atbalstu tika uzsākta Dobeles pilsdrupu konservācija. 2018. gadā trīs Zemgales pašvaldības – Jelgava, Dobele un Bauska -, piesaistot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, sāka īstenot kopīgu kultūrvēsturiskā mantojuma atjaunošanas projektu – „Nozīmīga kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana un attīstība kultūras tūrisma piedāvājuma pilnveidošanai Zemgales reģionā". Tā ietvaros pārbūvi piedzīvojusi Dobeles Livonijas ordeņa pils kapela, kā arī pils laukuma teritorija.

Pārbūvētā kapelas ēka ir nodota ekspluatācijā 2020. gadā, un kļuvusi par daudzfunkcionālu, kultūras, amatniecības un tūrisma attīstības centru ar nosaukumu Dobeles Pils.

No 2021. gada augusta Dobeles Pils ir pieejama apmeklētājiem.

Sniegto pakalpojumu apraksts

Pils ekspozīcijas apskate gida pavadībā (LV, RU, ENG), grupa 15-25 personām, ilgums 40 min - 1 h;
Pils ekspozīcijas apskate un ekskursija pa pils pagalmu gida pavadībā (LV, RU, ENG, grupa 15-25 personas, ilgums līdz 1,5 h);
Kultūrizglītojošas muzejpedagoģiskās programmas, radošās darbnīcas, meistarklases, tematiskās ekskursijas (LV, RU, ENG grupai no 10 personām).
Telpu izmantošana:
Visa Pils līdz 60 personām ar konferences aprīkojumu (Pils slēgta apmeklētājiem);
Laulību reģistrācija ar viesiem līdz 90 personām (Pils tiek slēgta apmeklētājiem).

Kāzu rīkošanas pakalpojumi:
Svinīga laulību reģistrācija Lielajā zālē, kādā no piedāvātajām tematikām un/vai teatralizētu ekskursiju pa Pili 90 personām (Pils slēgta apmklētājiem)
Pagalma noma laulību ceremonijai (līdz 100 personām).

Ieejas maksa pilī:

Pieaugušajiem - 5.00 EUR

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar 3. grupas invaliditāti - 3.00 EUR

Pirmsskolas vecuma bērniem, 1. un 2 grupas invalīdiem un to pavadonim ieeja bez maksas.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortViduslaiku pilis
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 17114
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 43033


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
JM Grupa, Holzbearbeitung
JM Grupa, HolzbearbeitungCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri