KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Babītes nami, dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība

Rožu iela 6, Babīte, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija
(+371) 67919150
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBewirtschaften des Hauses

Statistik:
Ist durchgesehen : 22605
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36753
View in catalog : Bewirtschaften des Hauses


Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissCar Service,Fahrwerk zu reparieren. Cars dignostik und Reparatur. Motoreninstandsetzung. Zahnriemen und Belting ändern. Getriebe Reparaturen. Quick Ölwechsel. Bremsanlage Reparaturen. Schweißen. Starter und Generator zu
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticSeit mehr als 10 Jahren bieten wir unseren Kunden hochwertige, leistungsstarke Profigeräte für die Brennholzaufbereitung, Bau- und Landschaftsbauarbeiten gefertigt nach den Qualitätsstandards der Lumag GmbH.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Visi banneri