KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Sapata

Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 64255309
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHeizmaterial

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Līgatne, Rehabilitation Center
Līgatne, Rehabilitation CenterR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri