KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Nacionālie Bruņotie spēki, Nodrošinājuma centrs, 4. aizardzības novada atbalsta bāze

Roņu iela 2, Liepāja, Latvija
(+371) 63404220
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatsverteidigung, Armee

DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Vašlejas, Gasthaus
Vašlejas, GasthausVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Magnus Hotel, Hotel
Magnus Hotel, HotelMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Ligas, Gasthaus
Ligas, GasthausTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri