KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Tēvzemei un Brīvībai / LNNK, apvienība, Liepājas rajona nodaļa

Andreja Pumpura iela 10, Liepāja, Latvija
(+371) 63480058
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortParteienGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 6324
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 67890
View in catalog : Parteien


Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
CLC, Buchhaltung
CLC, BuchhaltungGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Mēnesnīcas, Gasthaus
Mēnesnīcas, GasthausViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Visi banneri