KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Īpašums, birojs

Raiņa iela 4, Liepāja, Latvija
(+371) 63426090
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortImmobilien

Statistik:
Ist durchgesehen : 10457
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 21820
View in catalog : Immobilien


Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASDas Unternehmen AKVEDUKTS ist einer der stabilsten und zuverlässigsten Großhändler für Heizungs-, Wasserversorgungs- und Gartenprodukte im Baltikum. Unser Unternehmen bietet moderne Produkte, die hohen Standards und technischen Anforderungen für die Wasserversorgung, Heizung und Bewässerung auf dem Gebiet von Lettland, Litauen und Estland entsprechen.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Visi banneri