KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Tirdzniecības nams Latgales priekšpilsētā, SIA

Akadēmijas laukums 1605, Rīga, Latvija
(+371) 67223432
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMiete

Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
RMS Heating, SIA, wärmeanlagen
RMS Heating, SIA, wärmeanlagenElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Rūķīši, Gasthaus
Rūķīši, GasthausRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
INETA LESĪTE, Stilist
INETA LESĪTE, StilistLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Visi banneri