KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Kempings Sīļi, Campingplatz
Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
Visi banneri