KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Miedziņš, einkaufen

Miedziņš, einkaufen

Tērbatas iela 59/61, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 26116691
(+371) 29495423 - e-veikals
Montag11:00 - 19:00
Dienstag11:00 - 19:00
Mittwoch11:00 - 19:00
Donnerstag11:00 - 19:00
Freitag11:00 - 19:00
Samstag11:00 - 17:00
Sonntag -
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Mēs visi ceļojam. Katru nakti, laižoties miegā. No jauna piedzīvojam ikdienas notikumus, piepildām savus drosmīgākos sapņus un atgūstam spēkus.

Piekrīti, došanās pie miera ir īpašs rituāls. Viens no svarīgākajiem resursiem, kas ļauj soļot pa dzīvi ar augsti paceltu galvu, būt enerģijas pilnam un pozitīvu emociju pārņemtam.

Iedomājies, cik lieliskā veidā mainītos arī Tava dzīve, ja varētu vienkārši piecelies no rīta un būt laimīgs!

Tieši tāpēc mēs esam radījuši ko īpašu – Pilnvērtīga Miega Sistēmu.

Vairākas desmitgades zinātnieki ir pētījuši cilvēka un miega attiecības. Pētījumu rezultātus ņēmuši vērā ražotāji un saražojuši segas, spilvenus, gultas veļu, matračus, kas paaugstina miega kvalitāti vidēji par 20%.

Šī sistēma nav tikai matracis, sega vai spilvens, bet gan visu šo lietu kopums. Kopā ar īpašiem miega rituāliem, ekoloģiju, tehnoloģijām un pārdomātiem, individuāli piemeklētiem aksesuāriem, kas precīzi atbilst gulētāja augumam, ķermeņa svaram, gaumei un vērtībām.

Jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbībā ar Eiropas labākajiem zinātniekiem – miega ekspertiem un mājas tekstila ražotājiem, palīdzam saviem klientiem iesākt dienu. Būt možiem un enerģijas pilniem!

Atnāc pie mums, pārliecinies un izvēlies! Radi savus īpašos rituālus un pievienoto vērtību katrai dienai!

Gaidām ciemos!

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMatratzenhandel    Matratzen    Putu matrači    Atsperu matrači    Top Matratzen    Kindermatratzen Bettwäsche    Satīna gultas veļa    Segas       Vilnas segas       Kokvilnas segas       Sintētiskas segas    Kokvilnas gultas veļa    Bettlaken       Palagi ar gumiju       Klājamie palagi    Kissen       Dūnu - spalvu spilveni       Ortopēdiskie spilveni    Voilaki Bettwäsche für Kinder    Bērnu palagi    Bērnu segas    Bērnu spilveni Möbel    Bettlatten Waren für die Kinder Textile Produkte    Hotelausstattung, Waren und Dienstleistungen für Hotels       Segas       Kissen       Bettwäsche    Preces slimnīcām    Kafejnīcu un restorānu aprīkojums Matraču tirdzniecība       Galdauti, salvetes, galdu svārki
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35892
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 890822


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIADie Vorteile geschmiedeter Metallprodukte sind Originalität, einzigartige Formen, Ästhetik und zweifellos Luxus, der jahrelang anhält. Nichts anderes macht Ihr Haus, Ihren Garten, Ihre Wohnung oder Ihr Büro so originell und luxuriös wie geschmiedete Metallprodukte.
4 Vēji, Kneipe
4 Vēji, KneipeCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Visi banneri