KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Akvalions, darbnīca

Aleksandra Čaka iela 31, Rīga, Latvija
(+371) 67242501
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSchmuckwaren

Statistik:
Ist durchgesehen : 5804
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 29401
View in catalog : Schmuckwaren


Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC-Fräs- und Lasergravurunternehmen in Preili. Wir bieten eine breite Palette von Dienstleistungen an: Designentwicklung, Fräsen, Gravieren und Weiterverarbeitung. Wir produzieren verschiedene Holzprodukte: Bretter, Kleiderbügel, Kisten, Kerzenhalter, Uhren, dekorative Paneele, Medaillenhalter, saisonale und Hochzeits-Holzdekorationen usw. Zu verarbeitende Materialien: Sperrholz, Kiefer, Fichte, Eiche, Esche, MDF, geschäumte PVC-Platten, Kunststoff, organisches Glas, Monopolycarbonat, Schaum.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Kampas, Möbel
Kampas, MöbelKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Ergoss, SIA, Baumarkt
Ergoss, SIA, BaumarktErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri