Sega

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
LD apartamenti
LD apartamentiWillkommen
Ārijas stādaudzētava, Pflanzenzucht
Ārijas stādaudzētava, PflanzenzuchtĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
URALA, Gasthaus
URALA, GasthausĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung Service
ZEBRA MOVERS LATVIJA, Versetzung ServiceZebra Fracht, Transport und Verpackung von Gegenständen, Lagerung, Transport von Kunstgegenständen und Versicherungen, Umzug, Umzug von Gegenständen, Umzug, Umzug, Umzug von Riga, Umzugsunternehmen, Umzug, Büroumzug, Büroumzug, Umzugsservice, Laderservice, Umzugsservice, Umzug persönlicher Gegenstände, Bewegung. Umzugsunternehmen Riga, Büroumzug, Umzugsunternehmen, Umzugsdienste, Transportdienste. Internationale Umzugsunternehmen
Baižas, Pflanzenzucht
Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma