KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Vinilteks

Ūdens iela 20/22, Rīga, Latvija
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLederwaren

Statistik:
Ist durchgesehen : 10164
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 46330
View in catalog : Lederwaren


Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Mārcienas muiža, SPA hotel
Mārcienas muiža, SPA hotelMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Sutras Z/S, Landgut
Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Visi banneri