KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt

Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt

Rustēnu iela 1, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67139532 - Celtniecības materiāli
(+371) 67821713 - Bezkarkasa angāri
(+371) 67248009 - PVC logi un durvis
(+371) 67138381 - Tērauda jumtu un sienu segumi
(+371) 67821712 - Armatūras izstrādājumi, sieti, melno metālu velmējumi
Juristische-Person : Kompānija Avotiņi, SIA
Eintragungsnummer : 40003077493
Juristische adresse : Rustēnu iela 1, Rīga, LV-1035
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBūvmateriālu vairumtirdzniecība Baumaterialien, Baukonstruktionen Baustoffe, Verkauf von Baustoffen Internet-Shops Metallwaren Türen und Fenster    Plastiktüren    Plastikatfenster Sienu bloki    Gasbeton Dzelzsbetona izstrādājumi Sausie maisījumi būvniecībai    Krīts    Zement    Ģipsis Wärmeisolierung, Wärmedämmstoffe    Steinwatte Koksnes plāksnes    OSB Platte Silikāta ķieģeļi Gipskarton Pārsedzes Bauchemie    Antiseptiķi Schrauben und Befestigungselemente    Dībeļnaglas    Dībeļi    Gipškartona konstrukciju skrūves    Ģipškartona skrūves Dachdeckung Metalldach    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Baufilm für Däche und Wände Zusätzliche Elemente aus Metall, Blechdächer    Valcprofili jumtiem Stahldach und Wandprofile    Glatte Dose    Uzkausējamie materiāli    Ruberoīds Dachfenster    VELUX    Fensterbrett Dachfenster Transportdienstleistungen    Ekskavatora pakalpojumi    Pašizgāzēja pakalpojumi    Mikroautobusi, mikroautobusu noma    Frontālie iekrāvēji Armatūras sieti Hangars Materialien der Bearbeitung
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Madaras, Rasthaus
Madaras, RasthausAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Visi banneri