KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centrs

1905. gada iela 7, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161296
(+371) 29275412
Montag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Dienstag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Mittwoch08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Donnerstag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Freitag08:00 - 17:00 p. 12:00 - 13:00
Samstag10:00 - 14:00
Sonntag -
 
AlleAngebotVideoDie Karte
Beschreibung

Aizkraukles novada un Kokneses Tūrisma informācijas centra plašajās telpās pieejama aktuālā informācija par Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma un kultūrvēsturiskajiem objektiem. Konsultanti latviski, angliski, krieviski un vāciski sniedz informāciju par dažādiem tūrisma piedāvājumiem, kā arī ikvienam apmeklētājam ar aizraujošu stāstījumu piedāvā ielūkoties senās Hanzas pilsētas Kokneses vēstures līkločos un iepazīt pilsētas un Aizkraukles novada šodienu.

Tūrisma informācijas centrā ir iespējams saņemt bezmaksas brošūras par Koknesi un apkārtni, Latvijas reģioniem, Latviju kopumā, kā arī par atsevišķām pilsētām un to tūrisma produktu un pakalpojumu piedāvājumu.

Te var iegādāties suvenīrus ar Kokneses un Aizkraukles novada simboliku un vietējo ražotāju produkciju. Tūrisma informācijas centrā notiek daudzveidīgas norises – tikšanās, koncerti, izglītojošie pasākumi, u.c. Daudzfunkcionālajā zālē aplūkojamas mainīgās mākslas, daiļamatniecības, rokdarbu un citu veidu izstādes.

Aplūkojami Likteņdārza un Kokneses viduslaiku pils maketi. 

Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInformationszentren des Tourismus
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 8058
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 33213


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Belameks, Fertigbearbeitungsstoffe
Belameks, FertigbearbeitungsstoffeFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und Erholung
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und ErholungAuf den Außenschießständen von Mārkulīči können Sie verschiedene Jagdwaffen und Bogenschießen ausprobieren und sich von einem erfahrenen Schießlehrer Wissen aneignen. Es gibt Sportplätze, eine außergewöhnliche Freifallschaukel sowie die Möglichkeit, in einem gemütlichen Gasthaus mit Sauna zu übernachten.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Dubultmuiža, Gasthaus
Dubultmuiža, GasthausViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Visi banneri