KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Futbola klubs Cēsis

Vaļņu iela 10, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29575442
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSportclubs

Statistik:
Ist durchgesehen : 6532
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 32768
View in catalog : Sportclubs


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Villa Anna, Gasthaus
Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Belameks, Fertigbearbeitungsstoffe
Belameks, FertigbearbeitungsstoffeFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticSeit mehr als 10 Jahren bieten wir unseren Kunden hochwertige, leistungsstarke Profigeräte für die Brennholzaufbereitung, Bau- und Landschaftsbauarbeiten gefertigt nach den Qualitätsstandards der Lumag GmbH.
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule
Kokaudzētava Baltezers, BaumschuleDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
latvaslini, einkaufen
latvaslini, einkaufenDas Unternehmen SIA „LatvAS“ ist Hersteller der Leinenstoffe und Schafwollprodukte der Marke Latvaslini. Latvaslini ist eine Marke und Wortkombination, die aus den Firmennamen latvas und lini entstanden ist, um Heimtextilien aus Leinenstoff den Vorrang zu geben. Alle Produkte der Marke Latvaslini werden in Lettland hergestellt.
Sutras Z/S, Landgut
Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Visi banneri