KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Jolanta, Hotel

Jolanta, Hotel

Merķeļa iela 16, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29424253
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Viesnīca Jolanta piedāvā 7 komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus. Peldbaseins, sauna un atpūtas telpas, solārijs, relaksējoša masāža - iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu mūsu viesnīcā. Piedāvājam arī lielisku iespēju baudīt maltīti mūsu restorānā. Lai gan mūsu viesnīca ir maza, tomēr tā ir ļoti mājīga un komfortabla. Viesnīcā ir 3 standarta numuriņi, viens pusluksa numuriņš, LUX numuriņš un 2 ekonomiskās klases numuriņi. Katrā numuriņa ir duša un WC (ekonomiskajiem numuriņiem duša un WC ir kopēja), Visos numuriņos ir TV. Viesnīcā ir pieejams bezvadu internets. Viesnīcas teritorijā ir ūdenskrātuve, ir vieta piknikiem. Apsargājama autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr DetailsRestaurants mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsBankettsäle mehr Details   Tischdecken mehr DetailsHotels in Lettland mehr Details   Standarta (Doppelzimmer) mehr Details   Puslukss (Doppelzimmer) mehr Details   Suite mehr Details   Budget Class Zimmer Erholung in der Natur mehr Details   Spielplätze    Piknikplätze mehr DetailsSaunas mehr Details   Schwimmbäder mehr Details   Relaksācijas zonas Aktive Unterhaltung    Ūdens aerobika mehr DetailsSolarien mehr DetailsMassagen, Massagedienste mehr Details   Ajūrvēdas masāžas    Klasiskā masāža Parkplatz
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 90581
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1714901


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Malvīne, Gasthaus
Malvīne, GasthausMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Komforts, Sanitär- und Heizungssalon
Komforts, Sanitär- und HeizungssalonEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco Technologies ist ein Unternehmen, das seit 10 Jahren in seiner Branche tätig ist. Wir arbeiten mit zertifizierten Geräten und Materialien. Wir arbeiten mit den größten Herstellern zusammen, die sich seit vielen Jahren auf dem lettischen Markt bewährt haben. Wir finden die beste Lösung sowohl für ein kleines Privathaus als auch für ein großes Projekt.
Visi banneri